Maimuta care se agata Albastra

123,06 lei

În stoc

SKU: WR23081 Categorie:
  • Maimuta care se agață – Albastră de la Buburici.ro aduce o explozie de culoare și distracție în lumea jocului pentru cei mici. Cu un design vibrant și atent conturat, această jucărie adorabilă este concepută pentru a captiva imaginația copiilor și a aduce zâmbete pe fețele lor.

Cu nuanțe de albastru pline de energie, maimuța devine rapid un companion vesel pentru orice aventură imaginativă. Construită cu atenție la detalii, această jucărie aduce un plus de realism în lumea copiilor.

Maimuța are capacitatea de a se agăța, adăugând o dimensiune interactivă jocului. Copiii pot recrea mișcările specifice ale maimuțelor în habitatul lor natural. Dezvoltând în același timp coordonarea și abilitățile motorii fine. Această funcționalitate nu doar oferă distracție, ci și încurajează activitatea fizică sănătoasă.

Buburici.ro se distinge prin angajamentul său față de siguranță și calitate. Maimuța Albastră este realizată din materiale non-toxice, asigurând o experiență de joc fără griji pentru părinți. Cu un design prietenos și expresiv, această jucărie nu numai că aduce bucurie, ci și educă copiii despre diversitatea culorilor.

Maimuta care se agață – Albastră de la Buburici.ro este alegerea perfectă pentru părinții care caută o jucărie distractivă și educativă pentru cei mici. Cu personalitatea sa jucausă și designul plin de culoare. Această maimuță devine rapid un companion preferat în universul plin de fantezie al copilăriei.

Intinsa, are aproximativ 50 cm.

Are un sistem de prindere tip arici.

Varsta recomandata de catre producator : 0 luni+

Fii primul care își spune părerea “Maimuta care se agata Albastra”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal