Papagal Albastru – Jucarie Plus Wild Republic 30 cm

122,82 lei

În stoc

Papagal Albastru – Jucarie Plus Wild Republic 30 cm

SKU: WR10934 Categorie:
  • Papagal Albastru de la Wild Republic este o jucărie de plus uluitoare, ce aduce frumusețea și veselia lumii păsărilor direct în lumea jocului copiilor. Cu o înălțime de 30 de centimetri, acest papagal de plus este atât de realist și plin de viață.

Fabricat cu o atenție deosebită la detalii și din materiale de cea mai înaltă calitate, acest papagal de plus oferă o senzație moale și plăcută la atingere. Culorile vii și penele pufoase îi conferă un aspect autentic și atrăgător. Ochii săi expresivi transmit o personalitate plină de bucurie și energie.

Cu dimensiunile sale generoase, papagalul albastru este perfect pentru îmbrățișare și joc creativ. Copiii vor adora să-și creeze propriile povești și aventuri alături de acest companion pufoș.

Această jucărie de plus nu este doar un simplu obiect de joc, ci și un instrument educativ valoros. Copiii vor avea oportunitatea de a învăța despre viața și habitatul natural al papagalilor albaștri.

În concluzie, papagalul albastru de la Wild Republic este mult mai mult decât o simplă jucărie de plus. Este o poartă către lumea minunată a naturii și un tovarăș de încredere pentru aventurile copilăriei. Cu frumusețea sa captivantă și calitatea sa excepțională, acest papagal de plus aduce bucurie și încântare în fiecare casă și în fiecare inimă a copiilor care îl îmbrățișează.

Dimensiune 30 cm

Informații suplimentare

Dimensiuni30 × 20 × 20 cm
Producator

WILD REPUBLIC

Fii primul care își spune părerea “Papagal Albastru – Jucarie Plus Wild Republic 30 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal