Pasare cu sunet Sturz cantator – SONG THRUSH

89,02 lei

În stoc

Jucarie de plus, Pasare cu sunet Sturz cantator – SONG THRUSH

SKU: WR19497 Categorie:
  • Pasarea cu sunet Sturz cantator, jucăria de plus oferită de Buburici.ro, aduce în universul copiilor o experiență sonoră captivantă și plină de farmec. Această jucărie adorabilă surprinde cu sunetul autentic al sturzii, oferind o experiență senzorială îmbunătățită.

Cu un design care imită perfect aspectul unui sturz, de la penele moi și până la ciocul mic și expresiile vii. Jucăria de plus devine un companion plăcut pentru orice micuț. Fabricată din materiale sigure și non-toxice, pasarea asigură o experiență plăcută la atingere.

Dimensiunile potrivite fac ca această jucărie să fie ușor de manevrat, stimulând jocul creativ și dezvoltarea abilităților motorii fine. Sunetul realist al sturzului adaugă o dimensiune suplimentară de captivare și educație.

Prin intermediul acestei jucării de la Buburici.ro, copiii sunt invitați să se conecteze cu lumea păsărilor. Pasărea cu sunet Sturz cantator, nu doar oferă ore de distracție, ci și încurajează explorarea și aprecierea frumuseții naturii într-un mod interactiv și plin de învățare.

 

Jucarie de plus cu sunete realiste.

Dimensiune 17 x 10 x 12 cm

Informații suplimentare

Dimensiuni13 × 10 × 7 cm
Producator

WILD REPUBLIC

Fii primul care își spune părerea “Pasare cu sunet Sturz cantator – SONG THRUSH”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal