Puzzle Potriveste si numara de la 1 la 20 MATCH AND COUNT

86,20 lei

În stoc

Potriveste si numara – puzzle

SKU: OR219 Categorie:
  • Puzzle Potriveste și Numără de la 1 la 20 – MATCH AND COUNT” de la buburici.ro reprezintă o modalitate interactivă și distractivă pentru copii.

Cu un design captivant și materiale de înaltă calitate, acest puzzle încurajează explorarea numerică și stimulează dezvoltarea cognitivă.

Fiecare piesă a puzzle-ului conține o imagine și un număr corespunzător, iar copiii trebuie să potrivească fiecare imagine cu numărul corespunzător.

Acest proces de potrivire nu doar dezvoltă abilitățile motorii fine, ci și sprijină învățarea numerică și recunoașterea formelor.

Numerotate de la 1 la 20, piesele puzzle-ului oferă oportunitatea copiilor să exploreze lumea numerelor într-un mod interactiv și vizual plăcut.

Culorile vibrante și ilustrațiile atrăgătoare fac ca acest proces să fie distractiv și educațional.

Puzzle-ul este fabricat din materiale durabile și rezistente, asigurându-se că poate rezista manipulărilor repetate și utilizării zilnice.

Piesele bine prelucrate se potrivesc perfect, oferind o experiență de joc fără frustrări.

Dimensiunile potrivite ale pieselor puzzle-ului fac ca acesta să fie ușor de manevrat pentru mânuțele mici ale copiilor.

De la jocul independent până la activități interactive cu părinții sau educatori, acest puzzle oferă multiple oportunități de învățare și distracție.

Este alegerea potrivită pentru părinții care doresc să susțină dezvoltarea cognitivă a copiilor lor printr-un joc interactiv și educativ.

Sunt 20 puzzle-uri cu dimensiunea de 8 x 15 cm, fiecare a cate 2 piese.

 

Jocul educativ – puzzle dezvolta imaginatia, spiritul de observatie si indemanarea.

De asemenea, dezvolta abilitatile logico – matematice prin invatarea cifrelor de la 1 la 20, numarand animalele din scenele ilustrate.

 

Suntem prieteni ai mediului înconjurător şi protejăm copacii!

Informații suplimentare

Dimensiuni19 × 14 × 8 cm
Producator

Orchard Toys

Fii primul care își spune părerea “Puzzle Potriveste si numara de la 1 la 20 MATCH AND COUNT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal