Velociraptor

75,42 lei

În stoc

SKU: BL4007176614662 Categorie:
  • “Velociraptor” de la Buburici.ro este mai mult decât o jucărie – este o fereastră captivantă către lumea fascinantă a dinozaurilor.
  • Această figurină a Velociraptorului aduce la viață trecutul îndepărtat, oferind copiilor ocazia de a explora și învăța despre aceste creaturi preistorice într-un mod palpitant.

Cu detalii realiste și o postură dinamică, Velociraptorul devine o sursă de entuziasm și aventură pentru cei mici.

De la ghearele ascuțite până la coada lungă și botul amenințător, această figurină reprezintă o interpretare captivantă și autentică a acestei specii dispărute.

Fabricată din materiale de calitate și finisată cu atenție la detalii, această figurină de Velociraptor este rezistentă și durabilă.

Această figurină nu doar stârnește pasiunea pentru dinozauri, ci și încurajează jocul creativ și dezvoltarea abilităților cognitive ale copiilor.

Prin interacțiunea cu Velociraptorul, cei mici pot explora istoria naturală, dezvoltând în același timp imaginația și curiozitatea.

Cu “Velociraptor,” copiii tăi pot călători înapoi în timp și să-și creeze propriile aventuri preistorice.

Această figurină devine un prieten de nădejde în lumea dinozaurilor, oferind ore nelimitate de joacă educativă și distractivă.

Informații suplimentare

Producator

Bullyland

Fii primul care își spune părerea “Velociraptor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal